torstai 13. syyskuuta 2012

PARTY TIME!

IT´S PARTY TIME! Tätä on odotettu, pääsee vihdoinkin vähän rentoutumaan ja pitämään hauskaa oikein kunnolla. Nimittäin lähden kaverini kanssa huomenna Helsinkiin ja tullaan lauantaina illalla takaisin. Perjantaina mennään tsekkaamaan nosturin bileet ja lauantaina tiedossa shoppailua! Hassua, mutta en ole ennen ollut missään tuollaisissa "bileissä". Ei ole vain tullut mentyä koskaan, vaikka on ollut halua lähteä. Pari viimeistä viikkoa ollut ihan kikseissä, kun pääsee bilettämään! :DViimeiset kaksi päivää olen vengonnut seuraavan jakson lukujärjestyksen kanssa. Itelläni oli vaikee valita tän kakkosvuoden kursseja, kun mikään niistä ei oikeen osunut kohdalleen, ja tyhjiä palkkeja jäi aivan liiiikaa. No nyt sitte ensjakso onkin ihan täynnä, kaksi päivää on 8tuntisia ja loput jotai 5-7 tunnin päiviä. Ja tähän lisätään uskonnon kolmoskurssin itsenäinen suorittaminen sekä liikunnan osittain itsenäinen suoritus. Mitäköhän tästäkin tulee..? PLUS, mullla on työt, mukavaa. Ehkä pitäisi siirtää jotain noista eteenpäin, ilmeisesti pitää käydä vielä kolmannen kerran siellä opolla.
Lukuaineista on luvassa psykologiaa, yhteiskuntaoppia, biologiaa, terveystietoa, filosofiaa ja uskontoa. Herranjumala! 6 LUKUAINETTA!! miten aattelin selviytyä hyvillä numeroilla. Plus on vielä enkun vitoskurssi ja IT:n kymmensormijärjestelmän kurssi. Pakko vaan vähentää telkkaria ja tietokonetta ajankäytöstä ja _keskittyä_ lukemaan. Mutta siihen on vielä pariviikkoa aikaa, onneksi. Sitten se rumba alkaa..
Ihana taivas! 
Asiasta kukkaruukkuun, keskiviikkona kävin kaupungilla ja ostin parit koulukirjat sekä (hehe) eksyin lehtihyllylle. Ja mukaan lähti taas kaksi lehteä, ylläripylläri ne liittyvät jotenkin Twilightiin, Kristen Stewarttiin sekä iki-ihanaan Robert Pattinsoniin. :) Prismasta ostin lehtikotelon, kun on nuo toiset jo ihan täynnä.Loppuun vielä pari muokattua kuvaa. Kaikki siis ovat itse ottamiani kuvia.

2 kommenttia:

 1. Mäkin tuskailen aina mun lukujärjestyksien kanssa, tosin musta tuntuu että mulla on aina liikaa kursseja!

  http://noraea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä toi lukkarin tekeminen on kyllä jotain niin tuskaa ja aivot on ihan loppu, kun yrittää saada täyteen ne kurssimäärät ja sovitettua niitä hyviin paikkoihin. Käyn kurkkaan sun blogis :)

   Poista

Lukijat