perjantai 7. syyskuuta 2012

Kohta 18

JEEEI! Tänäään kauppoihin tuli Kohta 18- elokuva ja olen nyt sen onnellinen omistaja! Kävin katsomassa kyseisen elokuvan elokuvissa, kun se siellä pyöri ja nyt se vihdoin tuli kauppoihin. Elokuvien odottaminen kauppoihin on jotain niin ärsyttäväää.. Aina vaan odottaa sitä päivää ja odotus on monta kuukautta, mutta kylllä se odotus sitten aina palkitaan vihdoin ja viimein :) Hohhooo! Enskesänä minäkin 18!! Maltan tuskin odottaaaaaa!! :D
No mutta viime päivinä ei ole tapahtunut mitään erikoista, olen vain odottanut viikonloppua ja sitä, että saisi nukkua pitkään. Huomenna menemme käymään pääkirjastossa ja sitten sen jälkeen (taas) herkuttelemaan heseen. Hehheh.. :D Nyt en kyllä sitten käy moneen viikkoon hesellä, on tullut käytyä vähän liian monta kertaa tässä syksyllä.
Niiin mahti leffa! Kannattaa kattooo! 
Ja ilmeellä mennäääään :D (torstailta)
Tänään tällästä
Innostuin myös kuvailemaan jotain outoa ja omituista ja tässä on jotain otoksia mitä tuli otettua ja muokattua. Muokkasin kuvat Pixlr o-maticilla. Tässä osoite, jos jotakuta kiinnostaa: http://pixlr.com/o-matic/ Nyt viikonlopun viettoon, heissulivei!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat