lauantai 1. syyskuuta 2012

Sateinen lauantai

Eilinen Cosmopolis-elokuva.. En oikein ymmärtänyt juonta, tai sitä mitä Robert Pattinson esitti. Hän oli rikas ja hänet haluttiin tappaa..? Jotkut kohdat elokuvasta olivat ihan hauskoja, mutta ihmeellisiä keskustelu-kohtauksia oli jonkun verran. Ja elokuva loppui aivan ihmeelliseen kohtaan, oli kyllä hieman outo elokuva, mutta Robertin takiahan sitä mentiin katsomaan :D Ja hän kyllä suoriutui roolistaan hyvin. Pointsit Robertille, ei niinkään elokuvalle :D


kännykän kamera+pimeys = ei hyvä

Prismasta hankkisin vihdoin tuommoiset lakat, jossa on se ohuempi pää, jotta voi tehdä kuvioita kynsiin. Pakkauksessa oli nuo kolme väriä, sekä tuollaisia "sabluunoita". Ja pitihän näitäkin sitten kokeilla tänään ja sain aikaiseksi tuommoiset raidalliset kynnet. 
Lauantai päivän freshhiys.. :D
jep.. aina pitää ilmeillä.

LEMPIMUKINI! Sain tämän synttärilahjaksi kaveriltani :)
Kännykässäni on taustakuvana Robert (yllätys) ja päivälaskurit, että koska lähden Thaimaahan sekä Ruotsiin. Ruotsin reissuun enään 46 päivää!! Odotan jo innolla! Pääsee ostoksille ;) Ja kuten huomaa Thaimaanreissukin lähestyyyyyyy!! ENÄÄN 169 PÄIVÄÄ, verrattuna siihen, että olen odottanut tätä matkaa jo maaliskuusta asti.
Tänään meillä kävi mummu sekä isän sisko ja hänen parikuukautinen vauveli :) Hihhi, niin söpis oli kyllä tuo :) Illan taidan viettää television parissa, koska aamulla taas töihin. Kyllä oli mukava tämä viikko, kun neljänä aamuna oli töitä.. Onneksi ensiviikolla vain kolmena päivänä. Päivän ero, mutta se tuntuu huomattavan paljon kyllä. Heippatihei! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat