tiistai 11. syyskuuta 2012

Uudet hiukset!

Nyt on lyhyet hiukset tai no lyhyet mitä mulla on ollu moneen vuoteen. Näin lyhyet hiukset mitä nyt on niin on ollu varmaankin viimeksi ala-asteella, hassua. Kasvatin hiukset yläasteella aivan järjettömän pitkiksi, mutta sitten lukion ekalla kyllästyin, kun sain hirveitä paineita pitkistä hiuksistani jostain syystä ja ahdistuin aina kun katsoin peiliin, joten menin ja leikkasin semmoset 20-25 cm pois niistä. Välillä kun katsoo vanhoja kuvia, tulee kaipaus pitkiin hiuksiin, mutta en nyt ainakaan haluaisi niitä takaisin, koska niissä on hirveä hoitaminen ja ne tuntuvat (itselläni ainakin) jotenkin raskailta ja latteilta.
Kuvat jossa on pitkät hiukset, ovat syksyltä 2011.
voi luoja, että toi ilme kusasee ja pahasti.. Mut kattokaa hiuksia, ei naamaa. :D 

Maanantaina kävin kampaajalla, koska halusin taas lyhentää ja kerrostaa hiuksiani. Ja olen tyytyväinen kyllä lopputulokseen. Nyt hiukset tuntuvat taas vähän enemmän ilmavammilta ja tuuheammilta. 
Tiedättekö sen tunteen, kun kampaaja on iltapäivällä ja koko päivän olette kikseissä ja vähän myös peloissanne, että miltäköhän se lopputulos tulee näyttämään? Ja sitten kun istutte siihen tuoliin, tuntuu jotenkin hassulta ja oudolta. Mutta sitten kun hiukset on leikattu ja jos on tyytyväinen lopputulokseen, niin niitä pitää päästä heti peilaamaan? Vai olenkohan yksin tämän tunteen kanssa.. :DD 
Kolme ensimmäistä kuvaa ovat maanantai aamulta, ennen kampaajaa. 

Kampaajan jälkeen:Muistan sen päivän, kun olin seiskalla ja päätin leikata suoran otsatukan ja olin innoissani tästä. Mitäs sitten kävikään, otsatukka oli aivan hirveä, enkä tykännyt siitä yhtään alussa, niin kyllähän siinä sitten kotona itku pääsi, että miksi piti leikata. Mutta kyllä siihen sitten tottui ja se kasvoi nopeasti pois, kun sitä ei ajatellut koko ajan. Nykyään on taas tullut houkutuksen leikata se otsatukka, mutta en uskalla, koska pelkään niin paljon lopputulosta ja miltä se näyttäisi minulla, joten se taitaa jäädä kyllä toteuttamatta. Haaveissani on myös värjätä hiukset oranssin-punaisiksi, mutta en ole vielä uskaltanut, koska omaa väriä on kuulemma vaikea saada takaisin, vai onko? Ehkä joskus toteutan, kun uskallan ;)

Mitäs muuta..? Maanantaina tuli myös postista toinen kännykän suojakuoristani. Huomasin muuten tässä, että selitän maanantaista, vaikka voisin sanoa mitä _eilen_ tapahtui. Aivoni ovat jo keskiviikossa, mutta muuten kyllä on ihan tiistai. 


Hauskaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat